PDL-iştii au tăiat pensii, salarii, Guvernul Ponta le-a readus la valoarea iniţială. PDL a făcut împrumuturi fabuloase iar banii nu se ştie unde sunt, Guvernul Ponta le-a plătit. Şi aşa mai departe.

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a spus, joi, 24 septembrie, în conferinţă de presă, că, astfel, Guvernările PSD alături de aliaţii politici au adus dezvoltare întotdeauna, reparând „greşelile”, nedreptăţile… dreptei.

El a precizat că acest lucru a fost deja demonstrat, inclusiv la nivelul judeţului Giurgiu.

„Prin OG 28, la noi au ajuns 722 de miliarde de lei vechi, alocaţi de Guvern pentru lucrări de apă-canal şi drumuri. În plus, avem în vedere şi rectificarea bugetară din octombrie şi sigur vor fi alocate sume noi, atât pentru plata arieratelor, dar şi pentru investiţii ce pot fi realizate până la finele anului. La polul opus, în ultimii 8 ani, PNL n-a reuşit nici măcar o investiţie serioasă, dimpotrivă unele dintre ele o să ne îngroape”, a spus Bădălău, dând ca exemplu depozitul ecologic de la Frăteşti.

„Chiar vă rog să vă interesaţi ce corecţii financiare trebuie plătite şi nu doar de Consiliul Judeţean, ci de primării. De exemplu, primarul din Bolintin Vale îmi spunea că are de dat vreo 9 miliarde. Este o sumă imensă. Dar asta arată că liberalii au incapacitatea de a implementa un proiect european aşa cum trebuie. La asta ar trebui să lucreze, în loc să facă tot felul de simulacre… Am auzit că, mai nou, îi preocupă agricultura şi fac aşa-zise discuţii. Ar trebui să depăşească etapa asta şi să fie mai pragmatici!”, a mai declarat senatorul Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.