Luni, 21 septembrie, în oraşul menţionat în titlu( localitate din judeţul Giurgiu, da?) a avut loc o întâlnire a membrilor Comisiilor de Agricultură şi Economie ale PNL cu (aşa-zişi) fermieri din Giurgiu şi Ilfov.

Nu ţipaţi, că ţipaţi degeaba: în pozele colegilor am văzut mai mulţi membri de partid- liberali şi foşti PDL-işti- plus pe alţii de la PPDD, decât fermieri. Asta mi-a amintit, în mod firesc, de Lucian Iliescu cel care aduna la vreun spectacol, protest ş.a.m.d. toată Primăria başca CJ în vremuri bune, ca să fie sala plină( da’ tot nu l-aţi egalat, corect?).

Dacă mă înşel, aştept să-mi comunicaţi numărul exact al celor cărora li s-a adresat activitatea în esenţă, o activitate „complet neelectorală”, „superinteresantă”, „cu noutăţi”, „fără politică” etc. şi voi reveni cu update-ul aferent. Târg?

Oricum, pe site-ul Agenţiei de Presă Agerpres a apărut, miercuri, 23 septembrie, un comunicat de presă transmis de „Comisia de Agricultură a PNL”. În comunicatul cu pricina este dată ca… dată de desfăşurare a faimoasei întâlniri a celor din Comisiile de Agricultură şi Economie ale PNL cu „fermieri din Giurgiu şi Teleorman” ziua de marţi, 22 septembrie.

Acum, nu vă supăraţi că mă leg de un detaliu aparent nesemnificativ, dar dacă ‘ăi mai mari de la Bucureşti habar n-au când au fost la Giurgiu, de unde dracu’ să ştie unde e Giurgiu sau ce e în Giurgiu sau cum ar putea fi în Giurgiu? Ori ce să facă pentru Giurgiu?

Sau ce au făcut până acum pentru Giurgiu? Chiar aşa!

Asta, desigur, dacă nu cumva s-au întâlnit pe bune, a doua zi, cu adevăraţi şi mai mulţi fermieri cărora le-au comunicat treburi care poate chiar i-au interesat…

Fără presă. E?

 

Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.