O femeie, în vârstă de 50 de ani, a alertat Poliţia, marţi, 22 septembrie, după ce o altă doamnă, aflată la volanul autoturismului ei, a lovit maşina primei şoferiţe şi a plecat de la locul accidentului.

Poliţiştii din Ilfov au identificat-o, la scurt timp după sesizare, pe M.I, în vârstă de 35 de ani, din judeţul Giurgiu, care nu are nici permis de conducere şi, în plus, la momentul depistării, femeia se afla într-o stare vizibilă de confuzie și dezorientare, posibil sub influența substanțelor psihoactive,

De aceea, a fost condusă la spitalul Sf. Ioan din Municipiul București, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.

„Împotriva femeii, polițiștii din Măgurele au luat măsura reținerii pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influentă alcoolului sau altor substanțe, fapte comise în stare de recidivă. Ulterior, femeia a fost prezentată Judecătoriei Cornetu, față de aceasta fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, anunţă poliţiştii Ilfoveni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.