Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu privire la cele mai recente decizii luate privind susţinerea de către coaliţia de guvernământ a actualului Executiv condus de Victor Ponta.

„România are nevoie de stabilitate politică. Fie că este vorba despre problema refugiaţilor sau despre guvernarea social-democrată, România nu îşi permite dispute politice destabilizatoare. Avem o guvernare cu rezultate pozitive confirmate de Institutul Naţional de Statistică şi de UE, avem creşteri salariale, avem un consens privind capacitatea de 1.705 refugiaţi pentru care ţara noastră este pregătită. Să ne axăm pe măsuri eficiente şi să lăsăm justiţia să îşi facă treaba!”, a scris Niculae Bădălău.

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD au votat, luni, 21 septembrie, în unanimitate sprijinul pentru rămânerea la guvernare cu Victor Ponta ca prim-ministru.

“Mergem mai departe” şi “este important să avem stabilitate”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de Victor Ponta, la finalul şedinţei.

De asemenea, el a spus că va rămâne la Palatul Victoria atât timp cât va avea sprijinul coaliţiei de guvernare.

Premierul Ponta a mai spus că opinia majoritară a celor din partid a fost că „trebuie continuată guvernarea, pentru că este o guvernare bună pe care nici măcar Opoziţia nu o contestă din punctul de vedere al rezultatelor economice”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.