În cea mai recentă conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a declarat că, de acum încolo, formaţiunile politice ar trebui să fie mult mai atente pe cine trimit în Parlament sau pe cine desemnează să candideze la o funcţie în administraţia publică locală.

„Se ridică un mare semn de întrebare despre cât de competenţi sunt cei pe care îi trimitem în Parlament. E simplu doar să te lansezi în tot felul de teorii, să critici, să dai declaraţii. Vreau să văd lucruri constructive, proiecte sustenabile, nu doar teorii. Nu vreau nici ca o persoană să intre în Primărie şi să iasă de acolo, după 4 ani, ca şi cum doar ar fi fost la o şcoală de administraţie! Trebuie să facă ceva, să se vadă ceva, să lase ceva în urmă”, a precizat el.

Răzvan Cuc a spus, de asemenea, şi că, în opinia sa, la PNL Giurgiu „este o problemă”. „Lor le lipseşte cu desăvârşire Lucian Iliescu. Dacă ar mai fi fost el lider, nu s-ar fi întâmplat ce se întâmplă acum. La PNL lipseşte o mână de fier”, a mai declarat Răzvan Cuc, precizând şi că liberalii vorbesc mult, dar nu se înghesuie să promoveze proiecte pentru Giurgiu, deşi au Consiliul Judeţean.

1 COMENTARIU

  1. […] În cea mai recentă conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a declarat că, de acum încolo, formaţiunile Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: „Nu vreau ca o persoană să intre în Primărie şi să iasă de acolo, după 4 ani, ca şi cum d… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.