Asociatia GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurală Giurgiu a organizat o sesiune de informare la care au participat toţi partenerii actuali ai Asociaţiei.

În cadrul sesiunii au fost abordate, într-un dialog interactiv, priorităţile avute în vedere pe parcursul implementării strategiei de dezvoltare locală. A fost o un eveniment de informare cu privire la tot ce s-a realizat prin intermediul Asociatiei GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu.Gal-1

In primul rand a fost prezentata activitatea Asociatiei, dupa care au fost prezentate proiectele derulate de-a lungul timpului pe masurile prevazute in strategia de dezvoltare a Asociatiei GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu. De asemenea, au fost expuse si cele trei prioritati ale Asociatiei:

Prioritatea 1: Dezvoltarea zonei prin valorificarea potentialului agricol al teritoriului GAL – Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu;

Prioritatea 2: Incurajarea activitatilor non-agricole in cadrul GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu;

Prioritatea 3: Sprijinirea unor programe de formare profesionala  si de actiuni de informare si de difuzare a cunostintelor in cadrul zonei acoperite de GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu.

La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai autoritatilor publice care au accesat fonduri prin intemediul GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu, beneficiari privati, dar si alte persoane interesate de activitatea Asociatiei.

In cadrul intalnirii s-au purtat si discutii privind pregatirea perioadei viitoare de activitate a Asociatiei, 2014 – 2020, in acest sens numarul de parteneri avansat fiind 16 comune si 20 de parteneri privati. Urmatorii pasi vor fi: intocmirea strategiei, intalniri cu actorii locali, chestionare si consultare publica cu ceea ce urmeaza sa fie obiectivele urmatoarei strategii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.