Primul eveniment rutier s-a produs pe Drumul Naţional 5 C, în afara localităţii Slobozia, joi, 10 septembrie, la ora 09.40.

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Giurgiu, aflat la volanul unei maşini de teren(mergea către Zimnicea) a vrut să depăşească o coloană de camioane, în curbă. Însă, nu a adaptat viteza corespunzător, carosabilul fiind umed, a deparat şi s-a răsturnat în şanţ.

„Din accident a rezultat rănirea uşoară pasagerului din dreapta S. A., un bărbat de 35 ani, din Giurgiu, care a  fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare”, anunţă poliţiştii giurgiuveni într-un comunicat de presă. Şoferul nu băuse, dar tot s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot joi, 10 septembrie, dar la ora 23.00, pe Drumul Naţional 6, în afara localităţii Stâlpu, comuna Iepureşti, un tânăr(tot de 27 de ani) din Bucureşti, aflat la volanul maşinii sale, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă şi a carosabilului umed şi alunecos, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a pătruns pe contrasens. A intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă regulamentar de B. I., de 44 ani, din comuna Cilieni, judeţul Olt. (foto)

„Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a lui S. F. L., o tânără de 25 ani, din comuna Găujani, judeţul Giurgiu, pasageră pe bancheta dreapta faţă în autoturism şi rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei, care a  fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale şi efectuării de investigaţii suplimentare”, spun reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Surs foto: Poliţia Giurgiu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.