Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 34 de ani, din Giurgiu.

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii au fost alertaţi de un bucureştean, în vârstă de 37 de ani, care le-a spus că, în timp ce se afla în zona Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu – Ruse, pe sensul de intrare în ţară, a fost oprit de o persoană necunoscută, care i-ar fi solicitat o sumă de bani, pe motivul că nu poartă centura de siguranţă.

Oamenii legii l-au identificat pe J.M.G. care, în seara respectivă, s-a aflat, într-adevăr, în zona vămii, şi, fiind îmbrăcat cu obiecte vestimentare asemănătoare uniformei de poliţist, a solicitat sume de bani unui conducător auto, turist, pe motiv că nu purta centura de siguranţă.

„În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale, tentativă la înşelăciune şi lovire sau alte violenţe, faţă de bărbat fiind continuate cercetările în stare de reţinere, urmând ca la data de 10.09.2015 să fie prezentat în faţa instanţei de judecată în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat de presă al reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.