Cei din organizaţia judeţeană a social-democraţilor giurgiuveni şi-au exprimat această idee, dar au adus justificările privind solicitarea respectivă prin intermediul unui comunicat de presă dat citirii, joi, 10 septembrie, în conferinţă de presă, de către purtătorul de cuvânt al filialei, Răzvan Cuc.

psd sigla

 

În contextul alegerilor viitoare, nevoia de a organiza un congres în prima parte a lunii octombrie devine tot mai oportună, astfel încât, prin votul colegilor din structurile teritoriale ale partidului, să putem avea o conducere care să pregătească partidul în logica alegerilor locale și parlamentare de anul viitor.

În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții autorităților din județul Giurgiu s-a desprins ideea organizării Congresului PSD cât mai repede, tocmai din dorința de a se așeza structurile locale ale partidului. Alegerile din 2016 reprezintă, pentru fiecare organizație PSD din țară, dar și pentru județul Giurgiu, un test.

Avem o guvernare bună care performează, dar care mai are multe de făcut. Ne dorim ca lucrurile cu adevărat bune realizate de PSD, alături de colegii din coaliție, să continue. Dar pentru ca aceste proiecte să se realizeze este nevoie ca PSD să câștige scrutinele electorale de anul viitor.

Un partid este puternic dacă dispune de o conducere puternică şi stabilă. Avem convingerea că organizarea Congresului PSD cât mai repede este în asentimentul reprezentanţilor membrilor şi simpatizanților partidului din județul Giurgiu, care și-au exprimat de nenumărate ori dorința ca poziția PSD să se consolideze atât la nivel local cât și central”.

 

Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.