Veşti bune atât pentru giurgiuvenii care stau în Rudari, dar şi pentru cei din Oinacu, de pe strada pe care TIR-urile circulau odinioară, acolo unde au fost înregistrate mai multe proteste!

Cei din Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri(DRDP) Bucureşti sunt pe ultima sută de metri cu finalizarea studiului de fezabilitate privind construirea Centurii municipiului, astfel încât traficul greu să nu mai afecteze artele rutiere cu gospodării de-o parte şi de cealaltă.

Potrivit directorului DRDP Bucureşti, Marian Mina, odată finalizat, studiul de fezabilitate va fi urcat pe SEAP iar dacă totul va decurge bine, la începutul anului viitor ar putea începe lucrările la noua Centură.

Pe de altă parte, tot potrivit conducerii DRDP Bucureşti, în circa două săptămâni, mai multe tronsoane din drumurile naţionale ce străbat judeţul nostru vor intra în reabilitare şi modernizare. Este vorba despre Drumul Naţional 5, Giurgiu-Ghimpaţi, Drumul Naţional 5 C, Giurgiu-Zimnicea, dar şi tronsonul Adunaţii Copăceni- Grădiştea. În plus, se va lucra şi anumite sectoare din Autostrada 1 ce se află pe raza judeţului nostru.

„Suntem în faza de organizare de şantier şi sperăm să pornim lucrările în două săptămâni. Reabilitarea tronsoanelor respective înseamnă, fără îndoială, un plus pentru judeţul nostru. Vorbim despre lucrări de anvergură ce nu au mai fost făcute de multă vreme. Am încercat să fac pentru judeţul meu, dar nu numai, tot ce depins de mine”, spune Marian Mina.

Vă reamintim că şi lucrările la Podul Prieteniei sunt realizate tot datorită unui proiect european câştigat şi implementat de cei din DRPD Giurgiu, sub coordonarea lui Marian Mina.

C.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.