Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat, marţi, 8 septembrie, alături de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Giurgiu, un control la mai multe ferme de animale din Stoeneşti.

Aceasta, în vederea prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul muncii la negru, în cadrul fermelor de animale.

„În urma activităţilor desfăşurate a fost depistată o persoană care presta  activităţi lucrative în cadrul unei ferme de animale, fără a avea încheiat un contract individual de muncă, motiv pentru care inspectorii din cadrul ITM au dispus aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă al reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu, transmis miercuri, 9 septembrie.

1 COMENTARIU

  1. Dar despre ceea ce a constatat efectiv Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice , in sfera lui de competenta de ce nu se spune nimic? Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice se lauda de fapt cu rezultatele ITM. Asta inseamna ca totul e ok din punctual lor de vedere? Sau aceste aspecte sunt lasate voit deoparte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.