La o recentă conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, anunţa că, din discuţiile pe care le-a avut cu senatorul Niculae Bădălău, proiectul privind reabilitarea Podului de la Grădiştea a intrat în linie dreaptă.

Informaţia a fost confirmată la o ulterioară întâlnire cu presa locală chiar de către liderul PSD Giurgiu.

„Într-adevăr, vă anunţ cu bucurie că la Ministerul Transporturilor se lucrează, în prezent la caietul de sarcini. Va urma o licitaţie internaţională având în vedere amploare lucrărilor. Îmi amintesc faptul că vă spuneam, mai demult, că şi Podul Prieteniei va intra în reabilitare şi iată, s-a confirmat. Ce-i drept, pentru unii(politicieni, n.r.) e mai uşor să critice ceea ce fac alţii, decât să facă şi ei ceva. Mă aştept şi de la cei care dau acum din gură să spună clar ce au făcut în Guvernările partidelor din care fac parte”, a subliniat Bădălău.

Podul de la Grădiştea a fost distrus în urma inundaţiilor din 2005. Acesta reprezenta cea mai scurtă cale, feroviar vorbind, între Giurgiu şi Bucureşti, dar şi cea mai ieftină modalitate de transport până şi dinspre Capitală înspre Giurgiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.