Peste 25.000 de lei este valoarea amenzilor date de jandarmii giurgiuveni în luna august, anunţă reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi(IJJ) Giurgiu, printr-un comunicat.

„Provocarea de scandaluri, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență sunt faptele pentru care jandarmii au aplicat cele mai multe sancţiuni contravenţionale în luna august”, este precizat în comunicat.

Au fost amendaţi giurgiuveni din municipiu, dar şi din Călugăreni, Ghimpați, Clejani, Mihăileşti și Bolintin Vale.

Totodată, jandarmii au continuat şi activităţile preventive pe timpul competiţiilor sportive și manifestărilor cultural-artistice din județ, în cadrul campaniei „Alege să fii fair-play”.

Astfel, au fost organizate 4 acţiuni preventive cu ocazia meciurilor de fotbal din Liga I și Uefa Europa League. Cu acest prilej au fost aplicate două sancțiuni contravenționale: o amendă în valoare de 250 lei pentru amenințarea  cu acte de violenţă a personalului de ordine şi siguranţă și un avertisment scris pentru ocuparea unui alt loc decât cel prevăzut pe documentele de acces.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.