O spun în fiecare campanie şi, probabil, o vor mai spune, chiar dacă au atribuţii sau nu, pot ori ba, ştiu cum se face sau nu: aproape toţi candidaţii, indiferent la ce funcţie acced, spun că vor crea locuri de muncă. Indiferent că vorbim despre politicieni din Giurgiu, din ţară, de la nivel central.

Subiectul a fost dezbătut şi la cea mai recentă conferinţă de presă a PSD Giurgiu, când un jurnalist i-a întrebat pe Răzvan Cuc şi pe viceprimarul Alexandru Vladu câte locuri de muncă au fost create în Giurgiu de când avem o conducere nouă la Primărie.

„Această temă este folosită tot timpul de oamenii politici, însă, indiferent care a fost, este şi va fi structura Primăriei, nu există un buton pe care să-l apeşi şi să apară locuri de muncă. De exemplu, eu sunt director al Zonei Libere de 2 ani şi jumătate şi vă spun sincer că nu am beneficiat, indiferent de vizita nu ştiu cărui ambasador şi aşa mai departe, de vreo firmă în plus în urma vreunui politician. Firmele prezente aici s-au dezvoltat şi prin investiţii vom aduce altele. Infrastructura pusă la punct şi crearea de facilităţi pentru investitori, aşa pot apărea locuri de muncă. Este vorba despre un efort în comun!”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc.

La rândul său, viceprimarul Alexandru Vladu a precizat că „orice proiect ce este realizat înseamnă locuri de muncă, unele temporare, altele permanente”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.