Doi giurgiuveni au reclamat, în aceeaşi zi, că trei persoane i-au înşelat, folosind metoda „cazanul”. S-a întâmplat sâmbătă, 30 august.

Mai întâi, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiu, a sunat la Poliţie şi a spus că a fost înşelat de trei persoane. Acestea i-au cerit 200 de lei pentru a-i repara un cazan de aluminiu.

„Cei trei nu i-au mai efectuat reparaţia cazanului, dându-i la schimb alt cazan, de aceeaşi capacitate, reclamantul constatând ulterior, după plecarea celor trei persoane, că şi cazanul nou achiziţionat era găurit”, anunţă reprezentanţii IPJ Giurgiu, printr-un comunicat de presă.

Tot în aceeaşi zi, poliţiştii au primit o sesizare de la o femeie din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, că a fost înşelată tot de 3 persoane.

Şi de această dată, aceleaşi persoane, în jurul orei 13.00, s-au înţeles verbal cu reclamanta pentru a-i repara un cazan de aramă de 100 litri, însă aceasta a fost înşelată primind în schimb un cazan cu o capacitate mai mică şi o calitate a materialului inferioară”, se mai arată în comunicat.

În urma cercetărilor, au fost identificaţi trei bărbaţi, B. Z., de 47 ani, I.  C., de 53 ani şi S. O., de 26 ani, toți din comuna Buzescu, judeţul Teleorman, în autoturismul cărora au fost identificate bunurile reclamate care au fost restituite proprietarilor.

Ei sunt cercetaţi pentru înşelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.