Probabil pentru că s-au sesizat şi au reclamat autorităţilor locale foarte mulţi giurgiuveni care nu mai au loc în microbuze din cauza pensionarilor, societatea care efectuează acest serviciu ia măsuri.

Astfel, cei de la Liber Trans fac un apel către  toţi pensionarii care, potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local, pot circula în mod gratuit, să prezinte în mod obligatoriu atunci când se urcă în microbuz următoarele documente:
 Cartea de identitate sau buletinul
– Talonul de pensie
Este nevoie de prezentarea acestor documente pentru a identifica domiciliului călătorului precum şi calitatea de pensionar”, este precizat în anunţul postat pe site-ul Primăriei Giurgiu.

În baza unei hotărâri a CL din 2012, pensionarii din municipiul Giurgiu pot călători gratuit cu mijloacele de transport în comun din oraş. Unii, însă- spun cei care merg cu microbuzele- şi-au făcut un obicei din a se plimba, pur şi simplu, în maşinile respective. Astfel că, aceia care chiar au treabă în diferite colţuri ale municipiului fie nu mai au loc în microbuz, fie suportă nişte condiţii greu de descris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.