Am primit, weekendul ce tocmai a trecut, un mesaj privat, prin intermediul Facebook, de la o giurgiuveancă ce locuieşte pe şoseaua Alexandriei din municipiu. Ea se plânge că reprezentanţii firmei de gaz Wirom ar refuza să racordeze la gaze gospodăriile situate după barieră.

„Pe şoseaua Alexandriei, de la jumătate, mai exact după barieră, cei de la Wirom nu vor să ne racordeze la gaze, nu vor să vină cu ţeava. La numărul 51 s-au oprit. Suntem până la staţia de autobuz, pe drumul Popa Floarea, peste 20 de case care dorim. Nu vor! Cum ne puteţi ajuta mediatic? Am fotografii în care se văd şi trotuarele cum arată. Nu se poate ca o firmă ca Wirom să refuze să avem gaze. Primăria nu poate face lucrarea(trotuare, n.r.) deoarece zona este inclusă într-un proiect, plus asfaltarea şoselei, am înţeles că vor fi şi piste pentru biciclete. Şi nu se poate până când Wirom nu trage ţeava de gaze, pentru că apoi 5 ani nu au voie să mai umble la asfalt.

Eu şi alţi vecini am mers la Wirom şi ne refuză. De ce,? Dacă au venit până la numărul 51, eu stau la şase case de unde nu vor să meargă în continuare cu strada”, ne-a scris Rodica Bocioacă.

Până când vom reuşi să intrăm în posesia unui răspuns al Wirom, vă ataşăm şi pozele trimise de doamna Bocioacă, tot pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.