Două accidente rutiere spectaculoase s-au produs, la finele săptămânii trecute, pe Drumul Naţional 6, în urma cărora 5 persoane au fost rănite.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu, primul accident s-a produs pe 21 august, în jurul orei 07.00, în Valea Plopilor.

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Bucureşti, aflat la volanul maşinii sale, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum(carosabil umed şi drum în curbă), a pierdut controlul asupra autovehiculului, a intrat în coliziune cu doi copaci din afara părţii carosabile şi ulterior a fost proiectat în gardul unui imobil şi într-un autoturism parcat în curtea imobilului.

“Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a lui A. V., o femeie de 56 ani, din municipiul Bucureşti, ocupantă a banchetei din partea dreapta faţă. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internate în spital”, se arată în comunicat.

Apoi, tot pe DN 6, dar la ora 16.00 şi în afara localităţii Naipu, o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti, aflatp la volanul unui Oper, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe sensul opus deplasării.

“Din accident a rezultat rănirea a lui B. L., o femeie de 64 ani, din comuna Lita, judeţul Teleorman şi a minorelor Ţ. M. B., de 5 ani şi G. L. E., de 2 ani, ambele din municipiul Bucureşti, pasagere pe bancheta din spate a autovehiculului, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare”, anunţă poliţiştii giurgiuveni.

În ambele cazuri au fost deschise dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.