Este vorba despre două cazuri la care au intervenit, noaptea trecută, poliţiştii giurgiuveni. Primul scandal a izbucnit, la ora 23.00, într-o familie din Adunaţii Copăceni.

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a chemat Poliţia, acuzând că a fost agresat fizic de tatăl său.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, pe fondul unor neînţelegeri cu fiul, l-a lovit pe acesta din urmă cu o scândură şi apoi i-a distrus cu un topor luneta autoturismului

“În urma incidentului nu a fost necesară intervenţia ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind înregistrate doar pagube materiale la autoturism, prejudiciul fiind estimat la 1.000 lei. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.

Apoi, tot noaptea trecută, dar în Comana, în jurul orei 01.00, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a chemat Poliţia pentru că socrul său i-ar fi tăiat degetul de la un picior.

Poliţiştii au constatat că tânărul care a sunat la 112 era într-o vădită stare de ebrietate. Bărbatul a declarat că a avut un conflict cu socrul său M. I., de 58 ani, din aceeaşi localitate, în urma căruia acesta din urmă i-ar fi tăiat degetul de la picior cu un satâr.

“Cu ocazia examinării sumare a apelantului s-a constatat că acesta prezenta o plagă deschisă, superficială, la partea inferioară a piciorului drept, însă nu a putut să explice modul producerii acesteia şi nici nu a dorit să fie transportat la spital. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, tânărul rezervându-şi dreptul de a formula plângere penală”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.