Neacşu Stancu a fost găsit de poliţiştii din Izvoarele, astăzi, în jurul orei 11.00, într-o clădire dezafectată ce aparţine unei foste ferme din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a spus că a vrut să meargă acasă, dar s-a rătăcit şi ulterior a fost nevoit să se adăpostească pe timpul nopţii în ferma unde a fost localizat de poliţişti.

Bărbatul nu prezenta semne de violenţă, pe perioada dispariţiei nu a fost victima vreunei infracţiuni, şi a ajuns în siguranţă la familia sa.

Neacşu Stancu a fost adus, pe 9 august, la Spitalul de Urgenţă din municipiul nostru, dar el a plecat din unitatea medicală şi nu a mai ajuns acasă, anunţă poliţiştii giurgiuveni. Oamenii legii au fost alertaţi cu privire la dispariţia bărbatului de către fiul acestuia, în vârstă de 39 de ani.

Bărbatul fusese adus la SJU Giurgiu pentru că acuza dureri la membrul inferior stâng. După ce i s-au acordat îngrijirii medicale şi i s-a sugerat să rămână internat, acesta a părăsit voluntar Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului şi nu a mai ajuns la domiciliul din satul Tangâru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.