Bărbatul din fotografie are 59 de ani şi este din comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu. Neacşu Stancu a fost adus, pe 9 august, la Spitalul de Urgenţă din municipiul nostru, dar el a plecat din unitatea medicală şi nu a mai ajuns acasă, anunţă poliţiştii giurgiuveni.

Oamenii legii au fost alertaţi cu privire la dispariţia bărbatului de către fiul acestuia, în vârstă de 39 de ani.

Bărbatul fusese adus la SJU Giurgiu pentru că acuza dureri la membrul inferior stâng. După ce i s-au acordat îngrijirii medicale şi i s-a sugerat să rămână internat, acesta a părăsit voluntar Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului şi nu a mai ajuns la domiciliul din satul Tangâru.

„SEMNALMENTE:

Înălţime de aproximativ 1.65 – 1.70 metri, greutate de circa 80 – 90 kilograme, păr grizonat/alb, culoarea pielii măslinie, ochii căprui, constituţie robustă.

Bărbatul prezintă deficienţe în deplasare datorită unei plăgi pe gamba piciorului stâng.

VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare portocaliu, pantalon lung, din stofă de culoare neagră şi era încălţat cu galoşi, din plastic, de culoare închisă.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la numărul 112″, precizează într-un comunicat de presă reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.