18 miliarde de lei vechi reprezintă ultimii bani ce au intrat, recent, în bugetul municipiului nostru. Vorbim despre sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale şi cote defalcate din impozitul pe venit.

Printr-o adresă primită de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu pe 4 august, autorităţilor locale le-a fost comunicată suma ce le revine precum şi faptul că trebuie să rectifice bugetul local de venituri şi cheltuieli cu această sumă.

În şedinţa extraordinară de joi, 6 august, când a fost aprobată suplimentarea bugetului local şi a listei de investiţii, primarul Nicolae Barbu a precizat că aceşti bani vor merge către investiţii.

“Aceste sume se duc strict pe investiţii, investiţii care merg pe partea de drumuri, terenuri de sport, locuri de joacă, sistematizare la ansamblul 240 garsoniere, modernizare străzi cartierul Cărămidarii Vechi, Clopotari, deci strict pe investiţii pentru care noi deja am demarat procedurile de proiectare, s-a finalizat proiectarea şi trebuia să avem sursele de finanţare ca să demarăm aceste lucrări”, a spus Barbu.

Sursă articol: www.primariagiurgiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.