Cei doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au ieşit, luni, 3 august, în conferinţă de presă şi, ca să nu fie chiar aşa pe faţă( din nou) preocuparea lor pentru Putere, au lăsat subiectul alegerilor locale pe locul II.

Cu toate acestea, vorbesc deja de primării, de consilii judeţene, discuţii în teritoriu, de „negocieri politice”, chiar dacă suntem într-un an administrativ, nu electoral, în care ar trebui să facă mai mult, să facă ceva măcar, decât să vorbească mult şi… Şi unde mai punem că mai sunt tocmai 12 luni până la scrutinul cu pricina. Ce preocupări prioritare au, de fapt, ei, din păcate!

Astfel, ca să o dea un pic cotită, dar fără să găsească vreun subiect concret de „tocat” actualul Guvern, Alina Gorghiu a scos în faţă prelungirea acordului cu FMI. Că, a spus ea, nu se mai ştie ce vrea Ponta, mai vrea prelungire ori nu?, că- fiţi atenţi- ei, liberalii, pdl-iştii, în fine, consideră că o prelungire a acordului se impune pentru: „MENŢINEREA STABILITĂŢII ECONOMICE”. Am citat.

Apoi, în justificări, tot Alina Gorghiu a menţionat că, în opinia lor, a liberalilor, pdl-iştilor, în fine, România îşi permite suportarea efectelor financiare aferente prelungirii acordului… Adică stăm prea bine. Bravo!

Păi bine, voi cei din Opoziţie, ş-atunci de ce strigaţi jos actuala Putere, dacă ne e bine?

Mai aflăm, aşadar, şi că doamna Gorghiu are nişte consilieri oneşti, conştienţi şi care, probabil, de mâine o să-şi caute de lucru în altă parte(am observat cum Alina Gorghiu citea ideile de pe o hârtie. Deci, cel mai probabil, nu i-au aparţinut şi, posibil, au fost scrise cu liniuţă, în grabă, înainte de conferinţă).

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.