Lucrările de reabilitare ale Podului Prieteniei, care urmează a se finaliza pe 15 decembrie 2015, au dus, în ultimele zile, la crearea unor adevărate ambuteiaje în Vama Giurgiu, dat fiind și perioada de concedii. 

Pentru a se evita, pe viitor, neplăcerile provocate de timpii mari de așteptare și de aglomerația creată la ieșirea sau intrarea în țară, reprezentanții Instituției Prefectului Giurgiu fac un apel la cetățenii care vor, în zilele următoare, să folosească Vama Giurgiu, să caute rute alternative.

„Facem un apel către cei care vor să treacă, în această perioadă, granița româno-bulgară pe la Giurgiu, să facă acest lucru prin punctele de frontieră învecinate, pentru a scurta din timpul destinat călătoriei și a evita situațiile neplăcute de așteptare, cât și pentru a permite sau lăsa cursivitatea lucrărilor de reabilitare a drumului”.

Ca în fiecare an, în lunile de vară traficul prin Vama Giurgiu cunoaște o creștere semnificativă, datorită numărului mare al celor care aleg litoralul bulgăresc, grecesc sau turcesc pentru petrecerea concediilor.

O.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.