Conferința județeană a Organizației PSD Giurgiu l-a reconfirmat, în funcția de președinte al organizației, pe senatorul Niculae Bădălău, ales cu unanimitate de voturi. Alături de acesta, au mai fost aleși – de către cei din sală – membrii Biroului Permanent Județean: patru membri de drept; un președinte executiv (Nicolae Barbu), 25 de vicepreședinți, un secretar executiv (Răzvan Cuc), un trezorier și un membru în BPJ.

De asemenea, a mai fost ales un comitet executiv format din 74 de membri și consiliul organizatoric, format din 149 de membri.

La conferința județeană, ca invitați, au participat Andrei Dolineaschi, secretar general al PSD, Mihai Sturzu, lider al tineretului social-democrat, și secretarul general adjunct Codrin Ștefănescu.

În plen, președintele organizației județene, Niculae Bădălău a dat citire celor două rezoluții adoptate de organizația pe care o conduce: cea dintâi viza confirmarea, ca și candidat din partea PSD, pentru funcția de primar al municipiului, la alegerile locale din 2016, a lui Nicolae Barbu, iar cea de-a doua a făcut referire la faptul că organizația județeană Giurgiu a PSD îl susține, pentru funcția de președinte interimar al Partidului Social Democrat, pe Liviu Dragnea.

„Organizația Județeană a PSD Giurgiu a aprobat astăzi, 20.07.2015 , în cadrul Conferinţei sale judeţene următoarea

Rezoluție de susținere a candidaturii domnului Liviu Dragnea la preşedinţia interimară a PSD:

„Organizaţia Judeţeană Giurgiu a Partidului Social Democrat a luat act cu surprindere de decizia de demisie a preşedintelui PSD, Victor Ponta şi îşi exprimă susţinerea domniei sale atât din punct de vedere politic cât și moral. Totodată, guvernarea Ponta reprezintă un proiect de suflet al PSD și Organizația Județeană PSD Giurgiu își reiterează prin prezenta sprijinul pentru premierul Victor Ponta şi pentru Guvernul condus de acesta.

În același timp, Organizaţia Judeţeană Giurgiu a Partidului Social Democrat consideră că PSD are nevoie în aceste momente de stabilitate și forță politică, motiv pentru care îi solicită domnului Liviu Dragnea să examineze atent o propunere  serioasă de candidatură la preşedinţia interimară a PSD. Avem convingerea că domnul Liviu Dragnea este leaderul și coordonatorul de care are nevoie PSD acum.

Considerăm că doamna Rovana PLUMB, preşedinte al Consiliului Naţional este un om de valoare al P.S.D. şi o felicităm pe aceasta pentru implicarea şi unitatea pe care le oferă partidului în aceste momente. Suntem convinşi că doamna preşedinte al Consiliului Naţional al PSD va continua munca politică cu acelaşi succes sub preşedinţia domnului Liviu Dragnea  , însă  domnul LIVIU DRAGNEA este garantul  pentru performanţa, unitatea şi  forţa Partidului Social Democrat , motiv pentru care îl susţinem pentru funcţia de preşedinte interimar al Partidului Social Democrat.

PREŞEDINTE, Niculae BĂDĂLĂU”.

Preluare www.giurgiu-acum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.