Decizia lui Victor Ponta de a prelungi interimatul la conducerea PSD arată responsabilitate deplină din partea acestuia, consideră purtătorul de cuvânt al partidului, Gabriela Firea, scrie site-ul www.psd.ro, preluând un articol Agerpres.

„Decizia domnului Victor Ponta de a prelungi interimatul la conducerea PSD arată responsabilitate deplină din partea acestuia. Este o decizie care confirmă dorinţa domnului Ponta de a-şi demonstra nevinovăţia. Vorbim despre o decizie care demonstrează calităţile politice ale lui Victor Ponta. PSD este un partid total funcţional, cu oameni extrem de experimentaţi în conducere. Domnul Ponta va continua să participe la şedinţele conducerii PSD şi îl aşteptăm să îşi preia atribuţiile funcţiei”, a precizat Gabriela Firea, într-un comunicat de presă.

Senatorul PSD a arătat că agenda şi direcţia partidului nu se schimbă. „Prioritatea noastră este să continuăm buna guvernare de până în prezent, cu Victor Ponta premier, şi să câştigăm alegerile din 2016. Este datoria PSD să oprească revenirea la putere a echipei Băsescu, camuflată acum în PNL, care a făcut atât de rău României ani la rând”, a subliniat Gabriela Firea.

AGERPRES(www.psd.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.