După doamnele social-democrate, va veni şi rândul domnilor din PSD să îşi aleargă conducerea. Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a social-democraţilor giurgiuveni, Răzvan Cuc, a anunţat că startul la depunerea dosarelor de candidaţi va fi dat vineri, 10 iulie.

“Începând cu ziua de vineri şi până joi, 16 iulie, la ora 12.00, vor fi depuse dosarele pentru candidaturi. Fie că vorbim despre preşedinte, vicepreşedinţi, secretar. În ultima perioadă, au tot apărut speculaţii că s-ar fi stabilit deja componenţa conducerii la un Birou Judeţean, nu este adevărat, oricine doreşte îşi poate depune candidatura, toţi sunt bineveniţi. Desigur, trebuie să şi îndeplinească respectivele criterii pentru a ocupa o funcţie sau alta”, a precizat Cuc.

El a menţionat că dosarul trebuie să conţină o cerere, un CV şi o recomandare. În cazul vicepreşedinţilor şi secretarilor, trebuie o recomandare de la liderul judeţean al PSD. În cazul preşedintelui PSD Giurgiu, trebuie recomandare de la secretarul general al PSD, la nivel central.

Conform statului, PSD, la nivel judeţean, poate avea între 11 şi 17 vicepreşedinţi.

La Conferinţa Judeţeană ce va fi organizată, cel mai probabil, vineri 17 iulie, vor veni câte 4 delegaţi din comune, 10 de la Bolintin Vale, 13 de la Mihăileşti şi 45 din municipiul Giurgiu.

Vă reamintim că, în ultima perioadă, au avut loc alegeri, în cadrul unor Adunări Generale, în toate filialele teritoriale ale PSD Giurgiu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.