Sute de doamne şi domnişoare din municipiu şi judeţ, membri ai Biroului Politic Judeţean al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate din Giurgiu, s-au reunit, joi, 9 iulie, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, la o şedinţă în care au fost alese sau realese colegele din conducere.

La eveniment a fost prezentă chiar Viorica Dăncilă, europarlamentar şi preşedinte interimar al OFSD central.

Totodată, la prezidiu a fost şi preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, Aurelia Dobre- vicepreşedinte al OFSD central, Cristian Marciu- vicepreşedinte social-democrat şi Petronela Săndulescu, preşedintele organizaţiei municipale a OFSD Giurgiu.

 

„Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici. Giurgiu este un oraş tare drag mie şi sunt tot mai bucuroasă pentru că dumneavoastră îmi dovediţi mereu cât de importantă este organizaţia de la Giurgiu. Sunt încântată să văd cu câtă dăruire vă implicaţi în activităţile politice şi nu numai. Noi, femeile social-democrate suntem solidare, unite şi competente. De aceea, suntem şi numărul 1 la nivel naţional ca organizaţie politică de femei. Vă mulţumesc tuturor pentru activitate, pentru munca depusă la fiecare tip de alegeri. Din păcate, vedem că PSD este cel mai criticat partid, acum, deşi este singurul cu o ideologie pentru această ţară şi are milioane de oameni care îl votează cu încredere. Nu i-am dezamăgit pe români şi nici nu o vom face. Vreau să le mulţumesc pentru reuşite preşedintelui Niculae Bădălău şi doamnei Aurelia Dobre şi vouă, tuturor, pentru că nu v-aţi dat bătute şi că veţi merge, mereu, mai departe!”, le-a spus femeilor social-democrate giurgiuvene liderul lor, Viorica Dăncilă.

La rândul său, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, le-a mulţumit colegelor sale pentru tot sprijinul acordat în toate bătăliile politice.

„Este o onoare pentru noi să vă avem mereu alături, iar rezultatele obţinute la ultimele alegeri se datorează şi dumneavoastră! Constatăm că rolul femeii în politică este din ce în ce mai important, nu doar în România, ci la nivel mondial. De asemenea, şi în plan local ne dorim cât mai multe doamne primar, consilieri locali şi judeţeni. Dacă am avea mai multe femei în politică, ar fi şi o mai mare stabilitate, sigur nu ne-am mai confrunta cu traseismul, aşa cum este acum(…). Vă mulţumesc încă o dată pentru tot ce aţi realizat şi voi fi mereu alături de dumneavoastră, aşa cum aţi fost şi dumneavoastră mereu alături de noi!”, a subliniat Niculae Bădălău.

De asemenea, vicepreşedinte la nivel naţional al OFSD, Aurelia Dobre, le-a felicitat pe doamnele şi domnişoarele social-democrate şi a adăugat: „Împreună am dat bătălii politice mari, importante, şi am obţinut cele mai bune rezultate. Bătălii vor mai fi, la fel sau poate chiar mai grele, pentru că scena politică este într-o permanentă schimbare. Şi noi, PSD, trebuie să devenim mai dinamici, mai activi, mai convingători pentru că avem toate rezultatele Guvernului Ponta ca dovadă că suntem cea mai bună alegere a românilor. Uitaţi-vă la PNL, adică PDL, cum strigă cu nesimţire că vor la Guvernare, dar nu vin cu niciun plan, cu nicio soluţie, vor doar să revină acolo unde au făcut prăpăd. Au tăiat tot, salarii, pensii, noi am reparat tot ce au stricat ei şi acum vor iar la Putere. Nu putem să lăsăm ţara pe mâna lor!”.

A luat cuvântul şi vicepreşedintele Cristian Marciu. „Sunteţi pionul principal pe plan politic, sprijinul nostru. Este, fără îndoială, adevărată sintagma: în spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică. În fiecare campanie, aţi muncit alături de noi, cot la cot cu noi, şi ați dovedit că sunteți, cu adevărat, puternice. Vă asigur, în calitate de vicepreședinte – și cred că sunt în asentimentul domnului Bădălău – de toată considerația noastră, de tot sprijinul și de respectul pe care, pe bună dreptate, le meritați”, le-a transmis femeilor social-democrate Marciu.

Desigur, şi Petronela Săndulescu a avut pentru doamnele de la judeţ un mesaj de încurajare. „Trebuie să rămânem unite, să fim puternice. Pentru că noi am demonstrat că putem mult. Noi suntem şi politicieni şi soţii, mame, prietene şi am dat mereu un exemplu bun. Trecem prin momente mai grele, însă nu sunt deloc imposibil de depăşit cu bine”, a subliniat liderul de la municipiu al OFSD Giurgiu, Petronela Săndulescu.

În urma alegerilor, şef al organizaţiei judeţene a OFSD Giurgiu a rămas Crina Stoianovici.

Vicepreşedinţi sunt următoarele doamne: Carmen Sima, Petronela Săndulescu, Mihaela Petrușel, Anca Dobre, Teodora Dinu, Mihaela Ristea, Elena Vasilică, Lucia Andrei, Florica Stancu, Gabriela Babao, Luminița Stoica, Alina Bădilă, Violeta Nițu, Daniela Ușurelu.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.