Extraordinar! Ştirea săptămânii, ba a lunii, ce zic eu?! ştirea anului este aceea că liberalul Lucian Iliescu s-a cuibărit în poala generalului Oprea.

De la dreapta la stânga e doar un pas, fix ca-n… aia cu ura şi iubirea, ce vă miraţi aşa?

Nici n-a sunat bine „acest” Oprea din goarna-i de luptător, că senatorul giurgiuvean( care şi-a luat porţia de imunitate parlamentară doar datorită USL, în 2012) a şi bătut la uşa UNPR. Cioc-cioc, săru’mâna, deranjez din punct de vedere doctrină?

Ei, aş! Poftiţi(?)! Şi s-a dus.

Cel mai vesel, ca un coleg – încă de la „grădiniţă”- ce este, îl va primi „adevăratul UNPR-ist giurgiuvean” Marin Anton. Parcă-i văd: cu lacrimi în ochi, alergând unul către celălalt, cu încetinitorul. Ca-n filmele cu pupături pe obraji- pe care o să şi le dea, în prima zi de petrecut la partid: „Bună dimineaţa, Lucică, te-aştept ca şi când numai dosarele noastre ar fi pe pământ!”.

Teodorescu va plânge, probabil, şi el. Dar de ciudă. Se va tăvăli ca un „UNPR-ist” alintat ce a fost, aruncând cu jucăriile de toţi pereţii sediului pe care el, cu bănuţii lui, l-a amenajat.

În timp ce UNPR-iştii, eeee, cei care chiar au crezut că e pe bune toată treaba cu doctrina, onoarea etc.(pe unul îl ştiu eu) vor înghiţi în sec. C-aşa-i (şi) în politică. Înghiţi până ai şi tu ocazia să fii boss şi să scuipi ca să înghită altu’ mai mic.

Iliescu a (re)devenit de stânga, Marin Anton bate recordul la (în)doctrină(ri), PNL-ul ademeneşte candidaţii altora… Pe modelul: „cum te eu, nimeni nu te va!”. Asta aşa întrucât, pe de-o parte, miroase rău a Doamne, Nu-i Alunga, iar pe de altă parte- şi a ciolan proaspăt, a economie pe plus din care poţi păpa liniştit. Ca să nu zic altfel.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.