Persoanele vârstnice instituţionalizate în Centrul de la Mironeşti- ce aparţine Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu- au primit luni, 29 iunie, vizita unui grup de credincioşi şi a preotului din parohia Herăşti, Mihăiţă Podaru. Ei au dorit să le ofere celor 34 de bătrâni o masă caldă, cu prilejul Zilei Sfinţii Petru şi Pavel.

“Cel mai încântat a fost Petre, în vârstă de 65 de ani, unul dintre beneficiari, care, aflat în centrul de la Mironeşti de doar două săptămâni, a avut parte de o surpriză plăcută cu ocazia zilei sale onomastice”, se arată într-un comunicat de presă al celor de la DGASPC. În acelaşi document, se arată că vârstnicii au primit legume, ciorbă de perişoare, pulpe de pui la cuptor, fructe şi prăjitură de casă, dar şi băuturi răcoritoare.varstnici mironesti

“Deşi bătrânii din acest centru au parte de cele mai bune condiţii aici, am găsit de cuviinţă să le aducem, cu ocazia Zilei Sf. Petru şi Pavel, hrană trupească, dar mai ales sufletească, având în vedere faptul că cei mai mulţi dintre ei nu sunt vizitaţi de rude. Nu este prima noastră vizită aici, dar de fiecare dată persoanele vârstnice s-au bucurat de prezenţa noastră, s-au bucurat că nu sunt uitaţi. Le mulţumesc enoriaşilor Parohiei Herăşti, care, prin implicarea lor, dovedesc că sunt aproape de semenii lor care nu au parte de căldura unei familii”, a declarat Mihăiţă Podaru, preot al Bisericii Herăşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.