Este vorba despre 30 de copii de la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă şi casele de tip familial Casa Andrei, Casa Constantin, Casa Gabriela şi Casa Mea din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu.

S-a întâmplat joi, 25 iunie, când copiii au avut parte de multe bucurii şi surprize.

După un tur al oraşului, în care le-au fost prezentate obiectivele culturale şi istorice ale capitalei, copiii s-au plimbat în parcul Herăstrău. Au avut parte de o surpriză foarte plăcută când au fost invitaţi să se plimbe cu vaporaşul pe lac.

Au vizionat apoi un film 3D la un cinematograf dintr-un complex comercial, după care le-a fost servită masa de prânz la un restaurant.

“Sperăm că această acţiune a fost o  reuşită şi  impactul asupra copiilor a fost  benefic, mai ales că este pentru prima dată când unii dintre  aceşti copii merg la Bucureşti. Astfel de acţiuni reprezintă  un mare beneficiu pentru copii, bucuria lor nu poate fi descrisă în cuvinte, au fost foarte entuziasmaţi”, au spus reprezentanţii Asociaţiei Inner Wheel Danubius Giurgiu, prin intermediul unui comunicat primit de la DGASPC Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.