Cei din conducerea PSD Giurgiu au luat, joi, 25 iunie, în discuţie, la săptămânala conferinţă de presă, situaţia organizaţiei social-democrate din comuna Ghimpaţi.

Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu a reiterat ideea că nu doreşte să intre în polemici cu primarul Constantin Cărăpănceanu, dar a menţionat că nu i se pare normal modul în care unii social-democraţi de la Ghimpaţi şi-au dat demisia.

„Aceste demisii au fost depuse, al sediu, personal de cei doi(un vicepreşedinte şi secretarul PSD Ghimpaţi, n.r.), fiind însoţiţi de Cărăpănceanu. Mi se pare ciudat acest lucru. Mă face să cred că oamenii şi-au dat demisia poate nu de bună-voie, ci prin metode nu tocmai diplomatice. Apoi, domnul Cărăpănceanul spune că este exclus din PSD, însă nu este adevărat”, a precizat Răzvan Cuc.

La rândul său, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a menţionat că nu acceptă „mercenari” în partid.badalau

„Eu cred că este o onoare să faci parte din PSD, sunt aici de 25 de ani. Noi am deschis uşile unor oameni cu vederi social-democrate, preocupate să dezvolte comunităţile, să facă treabă. Eu nu accept, însă, mercenari în PSD. Nu se poate să meargă prin judeţ să facă filiale pentru alt partid şi să vină şi să dea de mare social-democrat. Costel Cărăpănceanu este încă în partid. Însă, acolo unde avem suspiciuni că există probleme, este firesc să facem organizaţii serioase, chiar în paralel”, a precizat Niculae Bădălău.

C.S.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.