UPDATE, 25 iunie: Şase persoane au fost duse la audieri, miercuri, 24 iunie, în urma percheziţiilor desfăşurate la imobile din judeţele Giurgiu, Ilfov, Prahova şi din sectorului 1 Bucureşti. În plus, poliţiştii au ridicat, tot ieri, mai multe calculatoare, înscrisuri şi alte documente, de la locuinţele celor vizaţi, pentru continuarea cercetărilor.

Persoane din Ghimpaţi ne-au confirmat că, în judeţul nostru, percheziţiile au avut loc în comuna respectivă. Surse politice ne-au spus şi că ar fi implicaţi oameni importanţi ai administraţiei locale din Ghimpaţi.

Vom reveni cu amănunte despre persoanele respective, atunci când informaţiile vor fi confirmate.

Reamintim că 11 percheziţii s-au desfăşurat, pe 24 iunie, la imobile de pe raza judeţelor Giurgiu, Ilfov, Prahova şi a Sectorului 1 Bucureşti, au anunţat poliţiştii din judeţul nostru.

Potrivit unui comunicat, percheziţiile sunt efectuate la sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane, care, în perioada 2010-2011, în urma acordării şi derulării unui contract pentru realizarea unui parc, ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 100 000 euro, prin recepţia de lucrări neefectuate şi acceptarea la plată a unor facturi pentru bunuri supraevaluate faţă de ofertele prezentate la licitaţiile din caietul de sarcini.

Percheziţiile au fost efectuate de oameni ai legii din Giurgiu, Ilfov, Prahova şi Bucureşti, sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu

La finalizarea cercetărilor se va propune soluţia legală prin unitatea de Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.