Cei cărora le place să vâslească sau doar cei care vor să petreacă o duminică într-un mod special sunt aşteptaţi, pe 28 iunie, la Canalul Plantelor, în zona Podului Bizetz.

Acolo, se va desfăşura, chiar de Ziua Dunării, cea de-a III-a ediţie a competiţiei de vâslit “Descoperă Rowmania- România naturală văzută din barcă”, realizată în parteneriat cu Primăria municipiului nostru.

Giurgiuvenii vor vâsli alături de celebrul canoist Ivan Patzaichin, formând echipe de câte 11 persoane pe care să le înscrie la office@rowmania.ro sau direct la concurs.
“Atmosfera de sărbătoare și voie bună va fi completată de orchestra și majoretele Centrului Cultural Ion Vinea, dar și de masa câmpenească oferită gratuit de municipalitate tuturor participanților. Totodată, Centrul Cultural Ion Vinea va organiza diverse activități artistice de Ziua Dunării”, anunţă reprezentanţii Primăriei.

Competiția de vâslit în canotci de 10+1 se va desfășura după următorul program:
9.30 – 10.30 –  înscrierea echipelor
10.00 – 11.00 – antrenamente și demonstrație de vâslit cu Ivan Patzaichin
11.00 – startul competiției (serii de câte trei bărci)
14.00 – festivitatea de premiere a câștigătorilor

Turneul naţional se va desfăşura în perioada mai-august şi va culmina cu cea de-a cincea ediţie a RowmaniaFEST – Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, care se va desfăşura la Tulcea în perioada 28-30 august.

Sursa foto: Jurnalul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.