Exerciţiul de demagogie al liberalilor a eşuat lamentabil, a afirmat recent purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Gabriela Firea.

„Deşi a fost semnată de 214 parlamentari, moţiunea de cenzură a Opoziţiei nu a primit decât 194 de voturi în plenul Parlamentului, din cele 278 câte ar fi fost necesare pentru a fi adoptată. Un eşec pe cât de previzibil pe atât de lamentabil! Cu toate declaraţiile belicoase şi arogante ale liderilor noului PDL, moţiunea nu numai că n-a fost votată masiv de parlamentari din actuala majoritate, dar nu a fost votată nici măcar de toţi membrii Opoziţiei, ceea ce arată că nici măcar iniţiatorii n-au crezut în consistenţa acuzaţiilor aduse guvernului, folosindu-se de această procedură exclusiv pentru a da impresia de activitate. Sau poate că din graba de a se sincroniza cu acţiunile altor puteri din stat, au încropit la repezeală o moţiune pe un subiect – legislaţia electorală – care nu intră în atribuţiile guvernului, ci ale comisiei parlamentare de specialitate, condusă de un membru PNL!”, susţine Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Potrivit acesteia, „caracterizate perfect de sintagma „mult zgomot pentru nimic”, atât moţiunea de cenzură respinsă azi, cât şi cea cu care liderii noului PDL ameninţă că o vor depune la toamnă ar putea fi catalogate drept hilare, dacă nu ar arăta o realitate tristă, aceea a unui partid care a reşapat toate figurile odioase ale unei guvernări detestate de întreaga populaţie a României şi râvneşte să ia locul, prin orice mijloace, unui guvern ale cărui rezultate sunt foarte greu de contestat de către orice om de bună credinţă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.