În ultimele 3 zile, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) „Vlaşca” al judeţului Giurgiu a intervenit la 33 cazuri SMURD, cinci incendii, două salvări de animale şi două cazuri de asistenţă persoane.

Primul incendiu a fost anunţat vineri, 12 iunie, la o locuinţă din Bolintin Deal.

Printr-un comunicat de presă, reprezentanţii ISU Giurgiu anunţă că la faţa locului s-a deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars tavanul între etaj şi podul din rigips şi grinzi de lemn pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra prin acţiune intenţionată.

Apoi, în aceeaşi zi, a fost anunţat un incendiu la o groap de gunoi în comuna Vărăşti. Au intervenit pompierii de la Garda Colibaşi cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars gunoi şi reziduuri menajere pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra.

Pe 14 iunie, pompierii intervenit la două incendii de vegetaţie uscată, unul în municipiul Giurgiu, celălalt pe DJ 507: Giurgiu – Oinacu

Tot pe 14 iunie, Garda de intervenţie Roata de Jos a intervenit la stingerea unui incendiu în comuna Roata de Jos. La faţa locului s-au deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD. În incendiu au ars aproximativ 2 tone lemne de foc şi 1 tonă furaje. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis.

La capitolul salvări de animale, cei de la ISU Giurgiu anunţă următoarele intervenţii:

                   Garda de intervenţie Roata de Jos:

12.06.2015, la ora 18:52 – în comuna Bucşani. La faţa locului s-a deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. S-a intervenit pentru repunerea a 2 pui de barză în cuibul de pe un stâlp electric.

                   Punct de lucru Călugăreni:

14.06.2015, la ora 19:26 – în comuna Călugăreni. La faţa locului s-a deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. S-a intervenit pentru scoaterea unui câine căzut într-o groapă de gunoi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.