Dacă stăm să judecăm din punct de vedere istoric, mai mult de 15% din populaţie nici n-aţi avea cum să aveţi în PNL, adresându-vă unui segment care, istoria a spus-o mereu, nu poate depăşi procentul. Aşa-i o naţie, peste tot, cu 15% intelectuali… Ei bine, PNL-ul nu mai e de mult ce spera Brătianu.

Că v-aţi înmulţit acum, lăsându-vă înghiţiţi de PDL-işti, e treaba dumneavoastră!

Doar că, la Giurgiu, aţi strigat degeaba. Aţi strigat degeaba la primari, la preşedinţii de organizaţii din judeţ( apropo, l-am văzut doar pe edilul din Săbăreni). Doar 200 de oameni au “protestat” astăzi, în faţa Prefecturii fiind aduşi din tot judeţul, în condiţiile în care anunţaţi, anterior, că vor veni 700.

Îmi amintesc de ultimul marş văzut la Giurgiu, acela al USL, cu atâţi oameni, încât s-a umplut şoseaua Bucureşti, de la Teatru spre Prefectură. Da, atunci când aţi plecat împreună cu PSD împotriva PDL. Mi s-a zbârlit pielea, atunci. Acum? Acum am râs, alături de colegii mei, dar şi alături de protestatari(vezi foto), pe toată durata protestului. Am observat că se hlizeau, „murind”, aşa, de focul poporului. Fluierau în glumă, după Guvernare, ca după o fată. Morgana.

Au scandat lozinci, aducând acuzaţii grave, vorba colegilor- atacuri la persoană chiar, agresiv, cum ne-au obişnuit din campania pentru prezidenţiale. Numai că, ruşinos, la 11.30, primii oameni ai PNL-ului plecau, pâş-pâş, de la protest. Uşurel-uşurel şi alţii i-au urmat, astfel că, la 11.40, era anunţată încheierea manifestaţiei ce ar fi trebuit să dureze până la 14.00.

Fără alte comentarii.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.