Senatorul a declarat că preşedintele la nivel central al PSD, Victor Ponta, nu a acceptat demisia nici a sa şi a vreunui alt coleg din ţară, care a făcut acelaşi gest, de altfel unul de solidaritate cu Liviu Dragnea.

În conferinţă de presă, joi, 11 iunie, Niculae Bădălău a reamintit faptul că, înainte de Referendumul privind demiterea lui Traian Băsescu, cei din Comitetul Executiv al PSD l-au desemnat pe Dragnea să fie coordonatorul campaniei. Acelaşi for a decis inclusiv demararea Referendumului.

“Nu comentez partea juridică a problemei, ci pe cea politică. Noi am decis că Liviu Dragnea trebuie să coordoneze campania şi mi se pare lipsit de logică acum să-l sancţionăm. Şi pentru ce? Toţi am cerut oamenilor acelaşi lucru. Oricum, este periculos ceea ce se întâmplă pentru că ajungem să nu mai vrea nimeni să conducă o campanie electorală. Într-adevăr, demisia este un act unilateral de voinţă, dar Victor Ponta a refuzat să numească un alt coordonator. Atunci, trebuie să ducem activitatea mai departe”, a spus Niculae Bădălău.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.