Probabil că este pentru prima oară în istoria unui partid politic, cel puţin în ultimii 25 de ani, când un lider se bucură de o aşa susţinere din partea colegilor, cum se întâmplă în cazul lui Victor Ponta. Chiar şi presa „duşmană” nu poate să nu remarce, potrivit titlurilor la tv,: „Liderii PSD- susţinere totală faţă de Ponta!”.

Vă e cam ciudă, ha, stimaţi tot felul de… co-preşedinţi? Pentru că, în cazul dumneavoastră, dacă ar fi să fie, ştiţi cum s-ar lepăda PDL-iştii costumaţi în liberali de ‘mneavoastră? Păi, cum s-au lepădat oricum de partid, ca să căpuşeze altul. Pac-pac!

Vă e cam ciudă, ştiu! Fierbeţi, chiar.

E, care dintre dumneavoastră/ co sau doar preşedinţi de formaţiune politică/ s-ar mai bucura de atâta simpatie, respect şi susţinere? Blaga? Gorghiu? Geoană? Băsescu? Cine?

Care dintre voi s-a mai bucurat de asemenea sprijin, vreodată, în celelalte partide din care aţi făcut parte? Care? Cine ar face zid în jurul vostru, da, bravo!, şi ar dori să continuaţi o guvernare cu rezultate vizibile pe care, atunci când voi aţi fost acolo, nu le-aţi avut- dimpotrivă? Cine? Ce lideri în teritoriu dedicaţi, serioşi, responsabili şi recunoscători pentru ce aţi făcut pentru comunităţile reprezentate de ei, aveţi?

Le recomand românilor ca, zilele acestea, să urmărească toate televiziunile de ştiri, nu doar una singură şi vor pricepe cât de mare e disperarea Opoziţiei să vină la Putere. Să REvină la Putere, cu oameni pe care românii i-au mai dat jos o dată.

Ce ţară frumoasă avem, păcat că-i…

Peniţa de Giurgiu

1 COMENTARIU

  1. Nu tin cu Ponta, dar vreau democratie, vreau ca alesii sa fie alesi, sa respectam voturile majoritatii indiferent de culoarea politica, asta imi doresc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.