Prezent la conferinţa de presă, joi, 4 iunie, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu Cristian Marciu a declarat că, în opinia sa şi a tuturor colegilor, atât Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte executiv al social-democraţilor, cât şi Niculae Bădălău- ca lider la Giurgiu, şi-au făcut datoria şi că nu era fost cazul să renunţe la funcţiile menţionate.

„Chiar dacă preşedintele Bădălău şi-a anunţat demisia, în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, aşa cum au făcut mai mulţi lideri de filiale din ţară, consider că este, în opinia mea, un lucru ce nu trebuia făcut. Aşa cum nici Liviu Dragnea nu ar fi trebuit să renunţe la funcţia de preşedinte executiv al PSD. Consider că şi-a făcut pe deplin datoria, la fel şi Niculae Bădălău ca preşedinte al organizaţiei de la Giurgiu”, a spus Marciu.

Totodată, el a menţionat că îşi doreşte ca preşedinte interimar să fie numit tot Niculae Bădălău. „Toţi liderii ar trebui să revină în funcţie, ca interimari, ca activitatea să continue în acelaşi mod. Ei au demonstrat că ştiu cel mai bine cum să rezolve problemele ce ne aşteaptă de acum înainte. Vorbim despre alegerile de anul viitor şi nu numai, iar dumnealor au arătat că au capacitatea să conducă un partid aşa cum trebuie şi să şi dezvolte filialele respective”, a mai declarat Marciu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.