Ziua Internaţională a Copilului a prilejuit desfăşurarea mai multor acţiuni caritabile iar una dintre acestea a fost realizată de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu. În cadrul unei campanii denumite “Adu un zâmbet!”, au fost colectate de la poliţişti haine, jucării şi rechizite care au fost dăruite copiilor instituţionalizaţi din judeţul Giurgiu.

“La data de 2 iunie 2015 ,,maşina cu zâmbete” a ajuns în oraşul Bolintin Vale, unde a vizitat „Casa Curcubeului” , patronată de Asociaţia “Sf. Stelian”, ocazie cu care au fost donate rechizite, jucării şi dulciuri pentru cei 18 copii, cu vârste între 3 şi 14 ani, diagnosticați cu autism. Ultimul popas a fost făcut la Centrul de zi de la Bucșani, unde, în fiecare zi, primesc hrană caldă 50 de copii proveniţi din familii defavorizate. Copiii au primit darurile oferite de poliţişti cu emoţie, bucurie şi entuziasm fiind foarte încântaţi”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Giurgiu.foto 3 foto 10

Campania umanitară a fost iniţiată de Stănilă Simona din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ Giurgiu şi Laura Ioana Ţăranu, agent sef adjunct in cadrul D.G.P.M. București. Tot în cadrul acestei campanii poliţiştii au oferit unei familii din municipiul Giurgiu un cărucior si articole de îmbrăcăminte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.