Trei evenimente rutiere, din care două cu urmări grave, au dat bătăi de cap echipajelor de intervenţie şi oamenilor legii, accidentele petrecându-se în perioada 30-31 mai.

Astfel, primul incident s-a petrecut pe DN6, în apropiere de Mihăileşti. O şoferiţă, în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, a alertat Poliţia, anunţând că un autoturism Taxi, marca Dacia Logan, circulă haotic iar conducătorul auto este posibil să fie sub influenţa băuturilor alcoolice

“Poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Mihăileşti au instituit în urma apelului un filtru pe Drumul Naţional 6, în oraşul Mihailesti, ocazie cu care a fost depistat în trafic autoturismul însă conducătorul acestuia nu  a oprit la semnalul agentului de politie, care  a plecat în urmărirea acestuia. După aproximativ 800 de metri, conducătorul autoturismului taxi, I.G.G., de 41 ani, din municipiul Bucureşti, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în gardul unui imobil locuinţe, producând avarii atât autovehiculului cât şi gardului”, se arată într-un comunicat de presă al reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu.

În document este precizat că şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilo-test sau recoltarea de probe biologice de sânge. El s-a ales cu dosar penal şi cercetările continuă în acest caz.

Şofer beat, a lovit cu maşina un pieton

O zi mai târziu, pe Drumul Judeţean 601A, în localitatea Joiţa, judeţul Giurgiu, V. P. I., un tânăr de 36 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, a accidentat pe  E. P., un bărbat de 42 ani, din comuna Joiţa, judeţul Giurgiu, pieton, care se deplasa pe carosabil în aceeaşi direcţie de mers.

“Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Floreasca din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat  şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, anunţă poliţiştii giurgiuveni. Şi acest bucureştean s-a ales cu dosar penal.

Tot pe 31 mai, dar spre prânz, pe Drumul Judeţean 603, în localitatea Stoeneşti, judeţul Giurgiu, P. A., un bărbat de 62 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea o motocultor, a vrut să vireze la dreapta pe un podeţ, s-a dezechilibrat şi a căzut într-un şanţ fluvial.

“Din accident a rezultat rănirea gravă a bărbatului, care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Dr. Bagdasar Arsenie din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare”, au mai anunţat reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.