Senatorul şi secretarul general adjunct al PSD- la nivel central, Niculae Bădălău, şi-a anunţat, astăzi, oficial demisia din funcţia de lider al social-democraţilor giurgiuveni. El a venit, astfel, în faţa jurnaliştilor locali şi cu explicaţii privind gestul său.

Niculae Bădălău a precizat că nu a fost vorba de vreo discuţie în contradictoriu cu Victor Ponta sau alţi colegi, ci este un lucru ce a considerat că trebuie făcut.

„Am considerat că trebuie să îmi ţin cuvântul şi să fiu solidar, în continuare, cu cei 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu. Sigur, sunt solidar faţă de Liviu Dragnea, cel cărora noi am decis să îi dăm în sarcină organizarea campaniei privind Referendumul. Şi dacă dumnealui a îndemnat oamenii să iasă la vot, la nivel naţional, şi eu am făcut acest lucru în Giurgiu”, a spus Bădălău.

Senatorul PSD a menţionat că, deşi nu comentează decizia Instanţei în ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, comentează decizia politică. „Da, consider că Liviu Dragnea merită să fie făcut un scut în jurul său şi că nu trebuia să fi plecat din funcţia de preşedinte executiv. Şi alţi colegi din ţară fac acelaşi lucru, cel de la Olt, Botoşani şi vor urma şi alte demisii. Partidul are acum ocazia să arate dacă ştie să fie solidar şi să fim fermi în deciziile pe care le luăm”, a mai declarat senatorul social-democrat.

Niculae Bădălău a menţionat că va rămâne secretar general adjunct al PSD la nivel central, dar şi că va sprijini, în continuare, toate proiectele privind dezvoltarea judeţului nostru. În ceea ce-l priveşte pe preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, Bădălău a spus că acest lucru va fi decis de liderul central, Victor Ponta.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.