Având în vedere ultimele declaraţii făcute de primarul comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, şi preluate de presa locală, conform cărora 20 de primari, participanţi la o întâlnire la Mihăleşti, ar fi ameninţat cu plecarea din partid dacă preşedintele Niculae Bădălău nu-şi dă demisia, primarii PSD transmit următorul comunicat:

Suntem profund indignaţi de atitudinea celor doi colegi, Constantin Cărăpănceanu şi Mihai Dobre care încearcă distrugerea Organizaţiei Judeţene a PSD  prin crearea unor tensiuni între primarii PSD şi conducerea organizaţiei judeţene.

Vrem să se ştie că nu vom accepta niciodată în PSD folosirea tacticilor pedeliste pe care cei doi le-au practicat cu succes atunci când erau membri PDL, şi al căror rezultat a dus, inevitabil, la distrugerea acestui partid în judeţul Giurgiu.

Se ştie că cei doi au fost întotdeauna factori destabilizatori în partidele din care au făcut parte, şi  că au sfidat disciplina de partid, considerând că este suficient să te cheme Mihai Dobre sau Constantin Cărăpănceanu pentru a-ţi construi propriile interese.

Primirea lor în PSD s-a făcut ţinând cont de realizările pe care le-au avut dar, din păcate, omul vine la pachet şi cu caracterul său.

Reiterăm, încă o dată, susţinerea pentru echipa actuală de conducere a organizaţiei, şi nu vom ceda presiunilor şi ameninţărilor exercitate de cei doi primari, care au acceptat să facă jocurile altui partid în detrimentul echipei care i-a susţinut în promovarea proiectelor iniţiate în comunităţile lor.

Semnează primarii comunelor :

BĂNEASA, COLIBAŞI, COMANA, GĂUJANI, GOSTINARI, GOSTINU, GREACA, HERRĂŞTI, HOTARELE,ISVOARELE,MIHAI BRAVU, OINACU, PRUNDU, SLOBOZIA, STĂNEŞTI, VALEA DRAGULUI, VĂRĂŞTI, VEDEA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.