Deşi mandatul de interimar al lui Mihai Petre a expirat acum multă vreme, atât de multă încât o autoritate în domeniu ar trebuie să se sesizeze(?!), preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, consideră că trebuie să „persevereze”.

Din păcate, însă, se sesizează tot doar social-democraţii, cei care strigă de luni bune că nu este normal ceea ce se întâmplă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

„I-a fost prelungit interimatul lui Mihai Petre cu încă două luni. Îl rog, din nou, pe Vasile Mustăţea, cu riscul de a-mi spune iar că sunt obsedat de Spitalul Judeţean, să termine odată cu ambiţiile acestea politice şi să organizeze concursul la Spital pentru funcţia de manager. Este doar interesul cetăţenilor, nu al PNL, nu al PSD. I-am spus-o şi personal, trebuie doar să dea drumul concursului!”, a spus în conferinţă de presă consilierul judeţean(PSD), Răzvan Cuc._DSC0089-001

La rândul său, vicepreşedinte la nivel naţional al femeilor social-democrate şi consilier judeţean Aurelia Dobre a susţinut declaraţiile lui Cuc. Ea a completat cu un apel pe care l-a făcut în mai multe rânduri, în plenul Consiliului Judeţean. Acela legat de aparatura de înaltă performanţă care rugineşte la SJU._DSC0193

„Nici azi nu se ştie dacă RMN-ul şi tomograful funcţionează la capacitate maximă. Să se termine odată cu declaraţiile că e vorba de un conflict de doctrine politice aici, noi trebuie să acţionăm în interesul cetăţenilor pe care vreau să-i întreb dacă sunt mulţumiţi de ceea ce se întâmplă la spital, cu aparatura, cu lipsa de specialişti. Vreau doar ca Spitalul Judeţean Giurgiu să intre în normalitate”, a precizat Aurelia Dobre.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.