Are 33 de ani, a terminat Facultatea de Drept, nu a mai făcut politică până acum, dar este convins că va reuşi să reorganizeze PPDD, la Giurgiu. George Popa este, oficial, noul lider al organizaţiei judeţene a formaţiunii menţionate iar, astăzi, el a avut o primă întâlnire cu presa locală.

„Din punct de vedere organizatoric, voi solicita fostei conduceri a PPDD să-mi pună la dispoziţiei toate documentele privind organizaţiile locale pentru a putea face o evaluare clară legat de menţinerea sau constituirea unor noi organizaţii la nivelul judeţului Giurgiu. Îmi doresc ca PPDD să menţină o traiectorie independentă din punct de vedere politic faţă de celelalte structuri politice din Giurgiu. Cred într-o clasă politică tânără ce vine cu un suflu nou şi care va pune umărul la înlocuirea clasei vechi politice care şi-a arătat limitele în ultimii 25 de ani”, a spus George Popa.

Tânărul lider politic speră să aibă o colaborare bună cu cei trei consilieri municipali, unul judeţean şi alţi 20 de consilieri la nivel de comune. El a afirmat chiar că, foarte curând, va avea o întâlnire cu ei în acest sens, pentru a discuta despre reorganizarea PPDD Giurgiu.

„Vreau să aduc la cunoştinţă tuturor simpatizanţilor PPDD din judeţ, prin intermediul dumneavoastră, că încercăm să menţinem sediul partidului din strada Mircea cel Bătrân, unde a fost şi înainte, dar, la acest moment, sediul respectiv este în renovare. Poate nu vom mai avea aceleaşi rezultate ca în 2012, dar vă asigur că mă voi bate, împreună cu echipa tânără pe care o voi constitui, pentru a face o politică sănătoasă”, a mai declarat George Popa.

El a fost ales preşedinte al PPDD Giurgiu în urma unei şedinţe a Biroului Executiv Naţional al PPDD, la recomandarea Simonei Man.

C.S.

4 COMENTARII

  1. Felicitari celor care au luat decizia asta si au incredere in tinerii giurgiuveni cu potential. Vreau sa spun ca il cunosc personal pe George. Sunt convins ca va resuscita acest partid tras pe linie moarta dupa ce PSD-ul a aspirat toti membrii importanti. Succes, George! Te saluta Virgil, de la fotbal.

  2. O decizie de bun simt a lu doamna Man. Giorge este un om de echipa, un adevarat coiechiper. Eu l-am cunoscut intai si intai la Gene Stanesti, echipa de fotbal care juca a ajuns si in C. Om cu O mare!! Si foarte pregatit!

  3. Sper sa continue munca buna inceputa de domnul Razvan Cuc. Are toate sansele. Este tanar, frumos, inteligent, educat, manierat. Bun orator poate capta atentia oricui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.