Desigur că nu ne foloseşte la nimic, dar întrebarea e retorică. Aşa cum toate propunerile PNL, cu tupeiştii de foşti PDL-işti în frunte(cei care au tăiat tot ce se putea de la oamenii de rând), îmi par parşive şi neserioase(ca să nu spun nesimţite), de manieră să-i jignească pe români. Da, toate astea, mai degrabă decât să facă să pară că Puterea-i în impas.

Acum, judecând la rece, şi mă bazez că putem face asta cu toţii, Guvernul a demonstrat că-şi poate duce la îndeplinire promisiunile. Simplu. A făcut-o. TVA scăzut, CAS la fel, salarii pentru bugetari readuse la nivelul dinaintea măcelului PDL-ist etc. Opoziţia ce-a făcut? De ciudă, a criticat fiecare astfel de măsură. Că nu se poate, că-i populistă, că nu-s bani la buget.

Numai că, iată, câinii latră, ursul merge, deciziile au fost puse în aplicare şi liberalii au înghiţit în sec. Aaaa,  daaa? E, las’ că-ţi arătăm noi ţie, Ponta, dar şi miniştrilor tăi.

Şi-au început: hai să dublăm şi alocaţiile pentru copii, hai să dublăm şi indemnizaţiile mamelor… Cu toate că susţineau că n-ar fi fonduri nici pentru măsurile anterioare. Atunci, asta nu e o atitudine parşivă?

Premierul vine şi spune: uşurel-uşurel, le facem pe rând. Dar atât îi trebuie! Imediat trâmbiţează PNL-isto-PDL-iştii la posturile lor de televiziune: Aaaa, uite, Ponta nu vrea binele ţării, urăşte copilaşii, pe mamele lor, ce nenorociţi, vrem noi la Guvernare, că le facem noi pe toate!

Vai, mama noastră!

Urât. Lipsă totală de consecvenţă şi de bune intenţii, părerea mea. Aştept cu interes ca PNL-ul să propună şi să urle la tv ca fiecărui român să i se dea din oficiu câte un Mercedes, ultimul model, salariu de minimum 25.000 de euro, indiferent de pregătire, eventual să le fie construite şi câte o vilă şi dacă Victor Ponta îndrăzneşte să spună NU… Mamă, ce-l aşteaptă!

Aşa Opoziţie avem. Cât mai defilăm cu ea?

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.