Pornind de la un articol publicat de un site local, potrivit căruia consilierul judeţean Răzvan Cuc(director al Zonei Libere Giurgiu) ar urma să-i ia locul Laviniei Crişu în funcţia de prefect, la cea mai recentă conferinţă de presă a PSD Giurgiu, conducerea filialei a venit cu precizări.

Liderul Niculae Bădălău a spus că, cel mai probabil, Răzvan Cuc va fi secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor. El a criticat zvonurile apărute şi a precizat că Lavinia Crişu este un prefect echilibrat care a condus bine judeţul, în ultimii 3 ani._DSC0085

“Eu respect presa, ştiţi bine. Dar mi se pare absurd să vii, mai întâi, cu o listă cu aşa-zişi consilieri locali şi judeţeni, cu toate că alegerile sunt peste un an şi mai bine. Este ştiut că acele liste sunt prezentate cu 3 luni înainte. Mă mir că nu publică domnii de la ziar listele cu alegerile din 2020… Apoi, a fost publicată o ştire legat de domnul Floricel(Florian Nicolae, n.r.), şi apoi acel articol despre Răzvan Cuc(…). Nu vreau să comentez prea mult zvonuri de genul acesta, dar vă reamintesc faptul că şi eu şi colegii mei promovăm tinerii. Nu doar în funcţii politice, ci şi în funcţii administrative. Giurgiu are nevoie de oameni competenţi în judeţ. Răzvan, acolo unde va merge, va continua proiectele pentru dezvoltarea judeţului, prin Port, prin Zona Liberă”, a declarat Niculae Bădălău.

La rândul său, Răzvan Cuc a spus că este de acord cu propunerea venită de la conducerea PSD Giurgiu. “Sunt de acord, am avut discuţii cu domnul senator(Niculae Bădălău, n.r.) pe marginea acestui subiect, cu atât mai mult cu cât, în acest sector naval, proiectul ce va fi făcut în Zona Liberă va fi pe programul TNT, gestionat de către Ministerul Transporturilor. Aceasta este, practic, cred eu, chintesenţa oricărui reprezentant în aparatul central. Trebuie să găsim cea mai bună metodă de a atrage fonduri, să ne dezvoltăm. Giurgiu este un oraş-port, nu are voie să fie sărac. Trebuie să găsim un motor. În Giurgiu trebuie să creăm o industrie în jurul căreia să se învârtă totul. Dacă nu concepem acel nucleu, putem veni cu o mie de idei că nu se va realiza nimic. Da. Am să mă implic în continuare şi în munca politică şi în cea administrativă”, a declarat Răzvan Cuc.

El a spus, totodată, că, dacă va pleca din Zona Liberă, este mulţumit pentru că, spre deosebire de unii dintre predecesorii săi sau de unii “cârcotaşi”, el lasă ceva în urma sa. “Sunt câteva proiecte la Zona Liberă la care ţin foarte mult. Vreau să se continue scăderea tarifelor pentru firmele în zona liberă, să se finalizeze cu bine licitaţiile pentru infrastructura rutieră şi pentru cheu. Pe mine nu m-a interesat funcţia, m-a interesat să pot să las ceva în urma mea şi consider că am reuşit”, a mai spus Răzvan Cuc.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.