Considerată, pe bună dreptate, cea mai frumoasă competiţie pentru bicicliştii amatori din zonă, Comana Bike Fest a reunit, weekendul acesta, peste 200 de persoane, adulţi şi copii, profesionişti şi amatori.

Sâmbătă, 23 mai, a avut loc concursul individual, iar astăzi, cel pe echipe.

„Traseele sunt mai frumoase, anul acesta. A trebuit să le facem aşa, pentru că locurile pe unde mergeam de obicei au fost arate… Şi atunci, am descoperit drumuri noi, am dezvoltat practic o zonă nouă în pădure”, ne-a spus organizatorul competiţiei, Radu Savin de la TeamXpert Sports Events._DSC0149 _DSC0145 _DSC0147 _DSC0148

Comana Bike Fest este organizată, deci, din 2009 şi sunt câte două ediţii pe an.

„Se zice chiar că este cel mai frumos concurs pentru amatori, din ţară. Eu n-aş zice că neapărat din ţară, este o chestie de gusturi, dar din Comana cu siguranţă. Cei mai mulţi dintre biciclişti sunt din Bucureşti, dar sunt şi din Olteniţa, Braşov, din Giurgiu, chiar din Comana, dar şi din afara ţării”, a mai spus Radu Savin.

Un circuit nu foarte uşor, dar frumos, asta spun bikerii care merg la concursul de la Comana. „Cel care a reuşit să facă traseul în doar 48 de minute este un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Olteniţa.

„Traseele sunt foarte frumoase, la fel şi peisajele. Este a patra oară când particip la acest concurs şi, de fiecare dată, am ajuns pe podium”, ne-a declarat el.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.