Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a dat citire numelor acestora, joi, 21 mai, în conferinţă de presă.

Astfel, pe Politici de Sănătate este Ladislau Pick, la departamentul privind Munca, Familia şi Egalitatea de Şanse- Aurelia Dobre, la Politici pentru Tineri a fost desemnat ca reprezentant consilierul judeţean George Pălălău.

Apoi, la departamentul Dezvoltare Economică, Investiţii, Locuri de MuncăNicolae Barbu, Politici Fiscale, Creşterea Competitivităţii şi Sprijin Antreprenorial– primarul de la Adunaţii Copăceni, Ion Tache. Reprezentantul PSD Giurgiu pentru departamentul pentru Mediu, Energie şi Dezvoltare Durabilă este primarul din Mihăileşti, Mihai Dobre. La departamentul pentru  Agricultură şi Dezvoltare Rurală este Cătălin Corbea, primarul din Prundu.

Departamentul de Dezvoltare Regională, Administraţie şi Descentralizare îl are, din partea PSD Giurgiu, pe primarul din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.

La departamentul de Drepturi şi Libertăţi Cetăţeneşti a fost desemnată Crina Stoianovici, la cel pentru Cultură, Identitate şi Valori Naţionale- Ilie Klement, iar la Departamentul pentru Republica Moldova, relaţii internaţionale şi români din afară, Alexandru Vladu.

Ei toţi sunt coordonaţi şi reprezentaţi la nivel de Consiliu Naţional al PSD de deputatul Florian Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.